Aparatura de laborator
Aparatura de laborator
Eprubete - Consumabile de laborator
CATEGORII
Analizor NIR SpectraAlyzer Analizor NIR SpectraAlyzer
Umidometru cereale Umidometru cereale
Aparatura laborator microbiologie
Aparatura laborator microbiologie
Analizor cereale
Analizor cereale
Sistem computerizat pentru controlul microbiologic al mostrelor alimentare Sistem computerizat pentru controlul microbiologic al mostrelor alimentare
Cantare si balante
Cantare si balante
Teste de sanitatie rapide Teste de sanitatie rapide
Aparatura de laborator
Aparatura de laborator
Teste identificare lapte - specii Teste identificare lapte - specii
Teste detectie alergeni Teste detectie alergeni
Teste detectie patogeni Teste detectie patogeni
Teste detectie toxine
Teste detectie toxine
Teste detectie colostru in lapte Teste detectie colostru in lapte
Hartie de filtru
Hartie de filtru
Hartie de filtru & Membrane filtrante & Dispozitive filtrare
Hartie de filtru & Membrane filtrante & Dispozitive filtrare
Plastice laborator
Plastice laborator
Medii de cultura deshidratate & Placi preparate
Medii de cultura deshidratate & Placi preparate
Analizor cifra octanica Analizor cifra octanica
Teste antibiotice in lapte & carne Teste antibiotice in lapte & carne
Sticlarie de laborator
Sticlarie de laborator
Burete prelevare mostre carcasa animala Burete prelevare mostre carcasa animala
 


INFORMATII
Aparatura si consumabile de laborator
Caut aparatura de laborator
CAUTA
Aparatura de laborator | Consumabile

termeni si conditii de utilizareSC ATC INVESTMENT SRL administratorul site-ului www.aparatura-de-laborator.com.ro  furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Societatea SC ATC INVESTMENT SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.aparatura-de-laborator.com.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Societatea SC ATC INVESTMENT SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri s.a.
 
COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.aparatura-de-laborator.com.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC ATC INVESTMENT SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC ATC INVESTMENT SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 
DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al site-ului www.aparatura-de-laborator.com.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC ATC INVESTMENT SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC ATC INVESTMENT SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC ATC INVESTMENT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC ATC INVESTMENT SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
 
ACCESUL LA SITE
Societatea SC ATC INVESTMENT SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC ATC INVESTMENT SRL, fara acordul scris al acesteia.
 
DATELE PERSONALE
Pe site-ul www.aparatura-de-laborator.com.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea SC ATC INVESTMENT SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC ATC INVESTMENT SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
 
SECURITATEA INFORMATIILOR
SC ATC INVESTMENT SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC ATC INVESTMENT SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.aparatura-de-laborator.com.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SC ATC INVESTMENT SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
 
RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
SC ATC INVESTMENT SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.
SC ATC INVESTMENT SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC ATC INVESTMENT SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. Nu se garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
De asemenea, SC ATC INVESTMENT SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.
Societatea SC ATC INVESTMENT SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta societatii SC ATC INVESTMENT SRL in maxim 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
 
RESPONSABILITATII
Site-ul www.aparatura-de-laborator.com.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat cat sunt disponibile. Societatea SC ATC INVESTMENT SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site..
 
LITIGII
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC ATC INVESTMENT SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre SC ATC INVESTMENT SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
 
PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR
Pretul produselor este cel mentionat pe pagina web si este valabil in limita stocurilor disponibile.Pretul nu include taxele de transport ,asigurare si returnare a banilor.
 
DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Aparatura de laborator
COS DE CUMPARATURI
Aveti 0 produse in cos
Total fara TVA: 0 Lei
LOGIN
Website By Brand Web Design © 2009 ATC INVESTMENT - Aparatura de laborator Aparatura de laborator

TERMENI DE UTILIZARE - Aparatura de laborator - Aparatura de laborator - Analizor NIR SpectraAlyzer, Umidometru cereale, Aparatura laborator microbiologie, Analizor cereale, Sistem computerizat pentru controlul microbiologic al mostrelor alimentare, Cantare si balante , Teste de sanitatie rapide, Aparatura de laborator, Teste identificare lapte - specii, Teste detectie alergeni, Teste detectie patogeni, Teste detectie toxine, Teste detectie colostru in lapte, Hartie de filtru, Hartie de filtru & Membrane filtrante & Dispozitive filtrare, Plastice laborator, Medii de cultura deshidratate & Placi preparate, Analizor cifra octanica, Teste antibiotice in lapte & carne, Sticlarie de laborator, Burete prelevare mostre carcasa animala